Primăria Comunei Someş-Odorhei, județul Sălaj



Tichete de vacanta 2018

Achizitionare SERVICII DE TIPARIRE SI DE LIVRARE VOUCHERE DE VACANTA, conform cerintelor din documentatia de atribuire, disponibila pe site-ul Comunei Somes-Odorhei  www.comunasomesodorhei.ro sau la sediul institutiei.

 Valoarea totala estimata a contractului SERVICII DE TIPARIRE SI DE LIVRARE VOUCHERE DE VACANTA, este de 22.185 lei

 Conditii contract: Serviciile se vor achizitiona prin intermediul SEAP-catalogul electronic. Ofertantul castigator se va prezenta la sediul autoritatii contractante imediat dupa notificarea referitoare la atribuirea contractului, in vederea semnarii acestuia. Contractul intra in vigoare la data semnarii sale de catre ambele parti.

 Conditii de participare: Inregistrarea ofertei in catalogul electronic de pe site-ul  www.e-licitatie.ro este obligatorie. Pentru a putea depune oferta in catalogul electronic este nevoie ca ofertantii sa fie inregistrati in SEAP. Ofertele se vor transmite concomitent pe e-mail la adresa somesodorheicj@yahoo.co.uk si in catalogul electronic.Autoritatea contractanta va achizitiona serviciile din catalogul electronic de la operatorul economic care oferteaza si obtine punctajul cel mai mare. In caz de punctaj egal se va declara castigatoare oferta cea mai mica din punct de vedere valoric. Pentru identificare, oferta de pret se va publica in SEAP-Catalogul electronic sub denumirea : ,,VOUCHERE DE VACANTA COMUNA SOMES-ODORHEI''

Criteriul de adjudecare: punctajul cel mai mare obtinut. Termen limita de primire a ofertelor: 29.06.2018

Informatii suplimentare: Achizitia se va finaliza prin intermediul SEAP – Catalogul electronic. Caietul de sarcini este disponibil pe site-ul www.comunasomesodorhei.ro si la sediul Primariei comunei Somes Odorhei. Asumarea cerintelor din caietul de sarcini se va realiza de catre ofertant prin intermediul ofertei prezentate. De asemenea, eventualele raspunsuri la solicitarile de clarificari vor fi postate atasat anuntului respectiv.